fbpx

Opleidingen

Bij BUCHEN Industrial Services geloven we in de ontwikkeling van onze medewerkers. Als onderdeel van onze missie om uit te blinken in industriële diensten, bieden we uitgebreide opleidingsmogelijkheden aan. Of je net begint aan je carrière of je hebt al ervaring, we bieden opleidingen op maat van jouw profiel.

Lees hieronder meer over onze opleidingsprogramma’s en ontdek hoe je kunt groeien binnen BUCHEN Industrial Services.

Trainingsprogramma’s

Investeer in jouw toekomst met onze uitgebreide opleidingen

SIR

SIR HD operator/machinist

Medewerkers die alle vormen van HD-reinigen kunnen toepassen. Het betreft hier alle vormen van gemechaniseerd en handmatig reinigen. De medewerker kan zowel (eenvoudig uitgevoerde) reinigingsmachines bedienen als ook handmatig bediend spuitgereedschap.

SIR

SIR druk/vacuüm

De druk vacuüm machinist heeft de verantwoordelijkheid voor de druk vacuüm wagen, de aan hem toegewezen medewerker(s) en alle te verrichten handelingen tijdens de voorbereidingen en de uitvoering van de werkzaamheden tot en met het afronden ervan.
Het starten en stoppen van de druk vacuüm wagen mag alleen door de machinist worden gedaan.

Chauffeur C/CE/ADR

In het bezit zijn van een rijbewijs C of CE is een grote troef in ons bedrijf. Ons uitgebreid wagenpark met eigen of ingehuurde containers, dienen regelmatig verplaatst te worden om onze klanten te bedienen. Voor het vervoer van gevaarlijke stoffen, zijn we op zoek naar medewerkers die in het bezit zijn van een ADR-certificaat.

Werken met onafhankelijke ademhalingsbescherming

Aanleren om op een doeltreffende en veilige manier met autonome en niet-autonome onafhankelijke ademhalingsbescherming (zowel ademluchttoestellen als toestellen met slangaansluiting) te werken.

Loopbaanontwikkeling

Kansen om te groeien

Bij BUCHEN Industrial Services zijn we trots op onze medewerkers en hun professionele groei. Daarom bieden we uitgebreide mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling.

Interne opleidingen en trainingen

Bij BUCHEN investeren we in onze medewerkers en bieden we regelmatig interne opleidingen en trainingen aan om je te helpen jouw vaardigheden en kennis uit te breiden.

Mogelijkheid tot interne bevorderingen

Bij BUCHEN zijn we altijd op zoek naar collega’s die zich willen blijven ontwikkelen binnen onze organisatie.

Persoonlijke ontwikkelingsplannen

Op maat van je interesses, bieden we je mogelijkheden aan die besproken worden met je leidinggevende.

Maak de switch en word deel van de BUCHEN familie.