fbpx

Over BUCHEN

BUCHEN Industrial Services is een dynamisch en groeiende organisatie met oog voor de toekomst, die zich richt op het verlenen van industriële diensten van hoge kwaliteit. Als bedrijf zijn wij trots op onze ervaring en expertise en staan wij bekend om onze efficiënte aanpak van projecten.

BUCHEN Industrial Services heeft verschillende vestigingen in Vlaanderen en biedt een breed scala aan diensten, waaronder industriële reiniging, katalysatorwerkzaamheden, shutdown management en afvalmanagement. Onze professionals hebben de kennis en ervaring om bedrijven te helpen bij het optimaliseren van haar processen en prestaties. Wij werken nauw samen met onze klanten om te zorgen voor een efficiënte en effectieve oplossing, en staan bekend om onze aandacht voor detail en onze passie voor kwaliteit.

Bezoek onze bedrijfswebsite https://www.buchen-group.be/

Een ♥ voor onze mensen

De motor van BUCHEN Industrial Services

Dankzij onze werknemers staan wij bekend als toonaangevend dienstverlener. Daarom krijgt hun veiligheid, naast onze zorg voor het milieu en de verbetering van kwaliteit, onze volledige en voortdurende aandacht. Training en opleiding van onze werknemers zijn hierbij van groot belang. Hierdoor beschikken al onze professionele mensen over de kernwaarden waar BUCHEN Industrial Services voor staat en uitdraagt in zijn slogan “Working for the future”. Hierdoor kunnen wij onze professionele aanpak van risicovolle werkzaamheden waarborgen. Tenslotte willen we dat al onze medewerkers iedere dag veilig thuis raken.