fbpx

Spontaan solliciteren

Bij BUCHEN Industrial Services verwelkomen we graag gedreven professionals die ons team willen versterken. Ben jij enthousiast, gemotiveerd en op zoek naar nieuwe kansen? Dan moedigen we je aan om een spontane sollicitatie bij ons in te dienen.

Als je geïnteresseerd bent in een carrière bij BUCHEN Industrial Services, maar er momenteel geen specifieke vacatures zijn die aansluiten bij jouw ervaring en expertise, dan bieden we je de mogelijkheid om spontaan te solliciteren.

We zijn altijd op zoek naar talentvolle individuen die kunnen bijdragen aan onze groei en succes. Door middel van een spontane sollicitatie kunnen we jouw profiel in ons bestand opnemen en contact met je opnemen wanneer er toekomstige mogelijkheden ontstaan die aansluiten bij jouw achtergrond.

Om een spontane sollicitatie in te dienen, vragen we je om je contactgegevens en een recent cv te verstrekken. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om eventuele aanvullende informatie, zoals motivatiebrieven of referenties, met ons te delen.

Spontaan sollicitatieformulier    Deze gegevens worden bewaard volgens ons strikt privacybeleid en in geen geval doorverkocht aan derden. U kan op ieder ogenblik inzicht vragen in uw gegevens of deze laten verwijderen.

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.